marți, 6 noiembrie 2012

Uefa Champions League - Etapa 4 (6-7 noiembrie) - program meciuri


                                   Champions League Matchday 4 - televizari meciuri

  In aceasta etapa avem meciuri foarte interesante, in care unele echipe lupta sau chiar isi pot decide calificara in primavara.

Marti, 06.11.2012, vom avea urmatoarele partide:

      * Manchester City - Ajax ora 21.45 live pe Digi Sport 2, si pe TVR 1
  In meciul tur, olandezii de la Ajax au reusit sa rapuna Manchester, cu scorul de 3-1. Manchester sta rusinos  pe ultima pozitie in grupa, cu doar 1 punct. Va reusi oare echipa lui Mancini sa se califice pana la urma?


      * PSG - Dinamo Zagreb ora 21:45
   Gruparea olandeza, PSG s-a impus in meciul tur cu scorul de 2-0 si este pe locul 2 in grupa, cu 6 puncte. Daca ar obtine inca o victorie, ar avea aproape garantata calificarea in primavara. Totusi echipa croata, nu cred ca se va lasa asa usor in aceasta lupta.

      * Schalke - Arsenal ora 21:45
   Nemtii de la Schalke au reusit o victorie incredibila pe Emirates Stadium, in meciul tur (2-0) si sunt vazuti favoriti siguri in meciul de deseara, dar eu sunt convins ca englezii de la Arsenal au mandria lor si nu se vor lasa invinsi in acest meci. Ambele echipe stau bine in clasament, 7, respectiv 6 puncte si cu siguranta se vor califica amandaoua mai departe.

      * Anderlecht - Zenit ora 21:45
   Rusii de la Zenit au obtinut prima voctorie in grupa, chiar in meciul tur cu Anderlecht (1-0), iar echipa belgiana are doar un singur punct in grupa. Era evident ce misiune imposibila aveau aceste doua intr-o grupa cu Milan si Malaga :-)

      * Milan - Malaga ora 21:45 live pe Digi Sport 3
   In meciul tur, milanezii au pierdut impotriva celor de la Malaga dar acum pe teren propriu, italienii trebuie sa castige, chiar daca nu trec peste momente foarte bune ale lor.


      * Real Madrid - Dortmund ora 21:45 live pe Digi Sport 1
   Nemtii de la Dortmund s-au impus pe teren propriu cu 2-1, si sunt pe primul loc in grupa. Dupa cum a declarat la inceputul acestui sezon, antrenorul celor de la Dortmund au spus ca au o echipa tanara, motivata si cu dorinta de a ajunge cat mai sus, se pare ca se tin de cuvant :-)

      * Dynamo Kyiv - Porto ora 21:45
   Porto a reusit sa castige cu 3-2 intr-un meci spectaculos pe teren propriu, vom vedea daca acum ucrainienii de la Kiev vor reusi sa obtina ceva din acest meci.

      * Olympiacos - Montepellier ora 21:45
Grecii de la Olympiacos au obtinut o victorie importanta in deplasarea facuta la Montpellier (2-1) si astfel au 3 puncte, fata de adversarii lor de pe ultimul loc in grupa cu doar 1 punct. Vom vedea ce se va intampla dupa aceasta etapa.

   Miercuri, 7.ii.2012, vom avea urmatoarele partide:

      * Chelsea - Shakhtar Donetsk ora 21:45 live pe Digi Sport 2
   Echipa lui Mircea Lucescu, a reusit o victorie importanta pe teren propriu, 2-1, si sunt pe primul loc in grupa. Vor reusi sa ramana acolo, asta insemnand sa nu piarda pe Stamford Bridge? Mircea Lucescu a facut un rezultat mare chiar impotriva detinatoarei trofeului de anul trecut.


      * Benfica - Spartak Moskva ora 21:45
   Rusii de la Spartak au reusit sa invinga cu 2-1 pe teren propriu si sunt pe locul 3 in grupa, in timp ce Benfica, cu doar 1 punct este pe ultimul loc.

      *  Celtic - Barcelona ora 21:45 live pe Digi Sport 3  
   Chiar daca s-au impus la limita, catalanii au avut o posesie zdrobitoare in fata scotienilor, in meciul tur. Vom vedea daca Messi si ai lui vor face spectacol in continuare, sau vor preferea sa isi mai economiseasca energia pentru alte meciuri, avand in vedere ca sunt pe primul loc in grupa, cu 9 puncte.

      * Braga - Man. United ora 21:45
   Man United a reusit o victorie la limita cu Braga in partida tur, 3-2, si sunt pe primul loc in grupa. Vom vedea daca pe teren propriu, cei de la Braga vor reusi sa invinga.

      * Juventus - Nordsjaelland ora 21:45
   Italienii de la Juventus au egalat norocos in ultimele minute in partida tur si astfel au 3 puncte intr-o grupa in care fruntasi sunt cei de la Sahtior si Chelsea. Vom vedea care va fi clasamentul dupa aceasta etapa.

      * Valencia - Bate ora 21:45
   Spaniolii de la Valencia au obtinut o victorie categorica in deplasarea din Belarus, si astfel avem 3 echipe de cate 6 puncte (Bayern 6 pct) in grupa in care mai este si Lille, cu 0 Puncte.

      * Bayern - Losc Lille  ora 21:45
   Nemtii au obtinut o victorie la limita in partida din deplasare in Franta (1-0), si acum sunt favotiri clar pe teren propriu.

      * CFR Cluj - Galatasaray ora 21:45 live pe Digi Sport 1 
   Clujenii de la CFR au obtinut un punct mare in deplasarea de la Istanbul unde au jucat si in 10 oameni o perioada mare de timp. Romanii sunt pe locul 2 in grupa cu 4 puncte, si nu trebuie sa piarda acest meci pentru a spera la calificarea in primavara europeana, in competitia Champions League.
    Vizionare placuta :-)
   

6 comentarii:

  1. Hey there! I'm at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!

    My homepage - evidenza

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey there! I'm at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!

    my page ... evidenza

    RăspundețiȘtergere
  3. excellent submit, very informative. I'm wondering why the opposite experts of this sector do not understand this. You should proceed your writing. I'm
    confident, you've a great readers' base already!

    Also visit my webpage ... guarding

    RăspundețiȘtergere
  4. I really like looking through a post that will make men and
    women think. Also, thank you for permitting me to
    comment!

    Feel free to surf to my web site :: lockfield

    RăspundețiȘtergere
  5. This is a topic that's near to my heart... Cheers! Where are your contact details though?

    Review my web-site: danbury

    RăspundețiȘtergere
  6. I almost never leave responses, but I looked at a lot of responses on this page
    "Uefa Champions League - Etapa 4 (6-7 noiembrie) - program meciuri".
    I do have some questions for you if it's allright. Could it be just me or do some of these comments look like they are coming from brain dead visitors? :-P And, if you are posting on other places, I would like to follow everything new you have to post. Would you make a list of every one of your social networking sites like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

    Review my web blog - http://www.mondzeu.ch/groups/testfco/wiki/4c28c7/Natural_herbs_Intended_for_Ed_Not_to_mention_Too_soon_comprar_viagra.html

    RăspundețiȘtergere