joi, 29 martie 2012

Rezultate Champions League Sferturi de Finala

                                                       Apoel Nicosia 0 - 3 Real Madrid

       Echipa minune, revelatia acestei competitii, APOEL, nu a mai putut face minuni de data aceasta in fata Realului, si a pierdut pe teren propriu. Cu toate acestea echipa inca mai spera la un rezultat bun in Spania, si in orice caz merita multe laude ca a ajnus pana aici, chiar daca bugetul intregii echipe este mai mic decat salariul unui singur jucator de la Real Madrid (exemplu: C. Ronaldo). Echipa lui Mourinho a ajuns la un numar de 200 victorii obtinute in aceasta competitie.

                                                         Benfica 0 - 1 Chelsea
       Englezii de la Chelsea au obtinut o victorie in deplasarea din Portugalia si astfel ramane cu cele mai mari sanse de calificare. Ironia sortii este ca echipa portugheza nu a avut nici un jucator de baza portughez, in schimb celelalte echipe care au jucat au avut jucatori de baza portughezi: 3 la Chelsea, 3 la Real Madrid, 4 la APOEL Nicosia.

                                                     Marseille 0 - 2 Bayern
      Nemtii de la Bayern sunt aproape calificati cu acest rezultat si sansele ca Real - Bayern sa fie una din semifinale este de 90 %  Nemtii spera sa castige acest trofeu anul acesta, mai ales ca finala se disputa pe stadionul lor (Allians Arena). Francezii de la Marseille nu au reusit sa ameninte foarte mult poarta nemtilor.

                                                       Milan 0 - 0 Barcelona
      Barcelona nu a reusit sa marcheze in acest meci desi a avut o posesie de peste 60% si destul de multe ocazii de a deschide scorul. Catalanii au avut si un penalty neacordat si un gol anulat al lui Messi. Toti se asteptau la multe goluri inscrise, avand in vedere evolutia Barcelonei in ultimele meciuri, si avand in vedere si ultima confruntare dintre cele doua formatii, meci care s-a terminat 2-3 pentru echipa lui Guardiola. 

    Mansa a doua a acestor sferturi de finale se vor disputa in 3-4 aprilie 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu