joi, 15 martie 2012

Rezultate Champions League 13-14 martie



                              Bayern Munich  7 - 0    Basel
                Nemtii de la Bayern s-au razbunat pe cei de la Basel. Daca in meciul tur nemtii au pierdut cu 1-0, nemtii au reusit un rezultat uimitor la acest nivel, chiar pe stadionul unde va avea loc finala Champions League (Allianz Arena).

                              Inter Milan  2 – 1  Marseille
      Italienii nu o duc foarte bine. Dupa rezultatele slabe din Serie A, Inter a fost eliminata si din Champions League, chiar daca au castigat meciul de acasa. (meciul din tur a fost castigat de Marseille cu 1-0).

                             Chelsea  4 – 1  Napoli
      Englezii au fost la un pas de a rata calificarea in fata italienilor de la Napoli. Dupa rezultatul de 3-1 pentru Napoli in Italia, si apoi 3-1 pentru Chelsea in Anglia, meciul a avut nevoie de prelungiri, unde B. Ivanovic a marcat golul calificarii in minutul 105. 

                             Real Madrid  4 – 1  CSKA Moscow
     Real a facut din nou spectacol, si s-au distrat cu rusii de la CSKA. Rusii au sperat la o calificare dupa ce au reusit un rezultat de egalitzta in meciul tur (1-1). La meciul de aseara, C. Ronaldo a ajuns la 129 goluri marcate pentru Real Madrid in 129 meciuri jucate. Real Madrid nu a mai fost invinsa in aceasta competitie de la semifinala cu Barcelona de anul trecut. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu