joi, 1 decembrie 2011

Rezultate meciuri Europa League, 30.11

   * Tottenham - PAOK  1-2  Echipa antrenata de Ladislau Boloni a obtinut victoria impotriva englezilor de la Totttenham. PAOK si-a asigurat calificarea in 16-zecimile Europa League. Grecii au condus cu 2-0 inca din munutul 13, fostul rapidist, Costin Lazar,  a fost integralist. Tottenham risca sa piarda calificarea in primavara europeana.

   * Rubin Kazan - Shamrock Rovers 4-1  Rusii s-au impus in fata celor de la Rovers si mai au nevoie de un egal  in runda urmatoare pentru a obtine calificarea.
   * Standard Liege - Hannover 2-0  Belgienii obtin inca o victorie pe teren propriu si obtin calificarea, iar Hannover de asemenea, obtine calificarea, in ciuda infrangerii. Factorul cheie a fost meciul celalalt din grupa, terminat la egalitate.

   * Vorskla - Poltava 1-1 Cu acest rezultat de egalitate, ambele echipe si-au spus adio de la calificare. 
   * Legia Warsaw - PSV Eindhoven 0-3  Olandezii au facut spectacol. Amandoua echipe fiind calificate, meciul dintre cele doua stabilind doar clasamentul final.
   * Rapid Bucuresti - Hapoel Tel Aviv 1-3 Rapidistii nu au reusit sa obtina nici de data aceasta un rezultat bun pe National Arena. Meciul dintre cele doua echipe era fara miza, doar pentru palmares si pentru a obtine puncte pentru Romania in clasament. Romanii au trecut astfel pe ultimul loc in clasament. Cine ar fi crezut....dupa prima etapa, cand au inceput cu o victorie....

   * Malmo - Az Alkmaar 0-0  Dupa acest rezultat, Az Alkmaar ramane favorita la locul 2 in grupa, dar se lupta cu Austria Viena pentru acesta. 
   * Metalist - Austria Viena 4-1  Dupa aceasta victorie Metalist nu mai poate pierde calificarea, iar acum este lider in grupa, cu 13 puncte (numar norocos se pare).
   * Braga - Birmingham 1-0   Braga si-a asigurat calificarea in primavara europeana. 
   * NK Maribor - Club Brugge 3-4  Belgienii au reusit una din cele mai spectaculoase reveniri in cupele Europene, condusi cu 3-0 acestia au revenit si astfel si-au asigurat calificarea in 16-zecimi.

   * Celtic - Atletico Madrid 0-1  Spaniolii si-au asigurat calificarea.
   * Rennes - Udinese 0-0   Udinese mai are nevoie de un punct pentru calificare, si va intalni formatia Celtic, pe teren propriu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu