luni, 5 decembrie 2011

rezultate Liga 1 Romania, etapa 16

        Rezultate pentru meciurile disputate sambata, 03.12:
   * Vointa Sibiu - Universitatea Cluj 0-0  Antrenorul sepcilor rosii se declara multumit de rezultat, momentan echipa se afla pe locul 5 in clasament si spera sa continue acest traseu bun in campionat.
   * FC Brasov - Astra Ploiesti 2-0  Antrenorul Sumudica si-a batut fosta echipa, si a zis ca-i pare rau pentru Astra dar pe teren a fost o singura echipa, cea a Brasovului.

   * Petrolul Ploiesti - Pandurii 0-0  Petrolul Ploiesti a obtinut inca o remiza, si momentan este deasupra liniei de retrogradare dar dupa cum se vede echipa nu merge asa de bine. Petre Grigoas, antrenorul Pandurilor a pierdut ocazia de a urca pe locul 4 in clasament, dupa aceasta remiza.
        Rezultate ale meciurilor de duminica:
   * Ceahlaul Piatra Neamt - Targu Mures 1-1  Echipa ardeleana ramane prima deasupra liniei de retrogradare. Jocul echipei nu a fost rau, venirea noului antrenor incepe sa aduca rezultate.
   * Concordia Chiajna - Gaz Metan Medias 0-0  Echipa celor din Chiajna nu a reusit nici de data aceasta o victorie, si se apropie tot mai mult de Liga 2.
   * FC Vaslui - Otelul Galati 1-0  Meciul a fost de la inceput unul cu probleme, cand galeria Otelului a fost nevoita sa paraseasca stadionul. Dupa golul marcat de Wesley si victoria obtinuta, Vaslui este pe locul 4 in clasament.


   * Rapid - Sportul Studentesc 2-0  Jucatorii de la Rapid au trecut usor peste infrangerea din Europa League si au obtinut 3 puncte importante din acest meci, mentinand echipa din Giulesti pe locul 3.
        Dinamo - Steaua se joaca astazi, de la 20.30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu