vineri, 4 noiembrie 2011

Steaua si Vaslui au reusit sa castige


Echipele romanesti au reusit aseara rezultate destul de bune, in afara de Rapid, care nu mai are nici o sansa la calificare.

Vaslui s-a impus cu 1-0 pe teren propriu cu Sporting Lisabona, si a reusit una din marile surprize ale serii. Desi nu il aveau pe atacantul Wesley, care a marcase in aproape fiecare victorie a moldovenilor, de data aceasta echipa lui Hizo s-a descurcat si a obtinut 3 puncte in confruntarea cu Sporting Lisabona, un meci cu o istorie impresionanta (clubul portughez fiind fondat in 1906, fata de 2001 cand a fost infiintat clubul Vaslui).
Vasluiul este aproape de o calificare istorica. Daca reuseste victoria pe teren propriu cu Lazio Roma, nu ar avea de ce sa mai isi faca griji in privinta calificarii, in caz contrar, mai ramane de abordat si meciul cu Zurich, care ar deveni mai important.


Steaua, a mai reusit sa isi spele rusinea din meciul cu Maccabi Haifa, (infrangere 0-5), dupa ce a castigat aseara pe National Arena (prima echipa romaneasca care reuseste sa castige un meci oficial pe noul stadion).
Steaua a deschis scorul prin L. Tatu, apoi a marcat F. Costea, dar pana la pauza au fost egalati de echipa israeliana.
In repriza secunda, desi steaua a avut o eliminare, a lui F. Costea (dupa o intrare dura), a reusit sa marcheze prin dubla lui Cristi Tanase, care a dat si un super sut si astfel meciul s-a incheiat 4-2 pentru echipa romaneasca.
Steaua ramane in lupta pentru calificare, dar depinde de meciurile celor de la Maccabi, care sunt la un punct peste Steaua. Cele doua formatii mai au de disputat cu Schalke 04 si cu AEK Larnaca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu