duminică, 27 noiembrie 2011

Rezultate Liga 1 Romania

        In meciurile disputate pana acum, nu au lipsit surprizele si bineinteles scandalurile.
   * Vaslui este invinsa in regie, scor 1-0 de catre Sportul. Moldovenii spera sa isi revina pana la meciul din Europa League, impotriva lui Lazio, pe teren propriu. Unicul gol al meciului a fost inscris in minutul 16 de catre L. Dobre.

   * Meciul dintre Astra Ploiesti si Ceahlaul Piatra Neamt s-a terminat la egalitate,0-0,  a fost un meci lent si fara determinare din partea jucatorilor. Se zvoneste ca ar fi fost blat, dar gurile rele mereu au ceva de spus. Prezenta pe stadion a fost foarte redusa.
   * Pandurii Tg. Jiu reusesc surpriza in meciul cu Rapid, pe care reusesc sa i invinga cu scorul de neprezentare, 3-0. Echipa gorjeana a fost mai determinata, mai bine organizata, si cu mai multa energie, lucur care il recunosc si rapidistii. Echipa lui Razvan Lucescu spera ca meciul sa fi fost un accident si sa isi revina pana la meciul din Europa League, in care Rapidul trebuie sa stranga puncte pentru Romania, desi nu mai are nici o sansa de calificare in Primavara Europeana. Rapidul a pierdut sansa de a trece in fruntea clasamentului, cel putin pentru 24 de ore. Dan Alexa a evoluat ieri pe teren in meciul cu numarul 250 in Liga 1, dar nu a putut face nimic ăentru echipa sa. 

   * Steaua a reusit sa invinga echipa lui Sumudica, FC Brasov, rezultat final 1-0, dupa o faza controversata cand Steaua a primit penalty. Ros-albastrii au marcat prin Rusescu, desi Mihai Costea ar fi vrut sa inscrie el pentru Steaua. Ilie Stan a hotarat executantul, in plus, el a impus regula ca cel faultat nu executa. A fost un meci nebun, in care antrenorul Sumudica a fost trimis in tribune, moment in care el a vrut sa retraga echipa de pe teren, si fiind foarte suparat, a atacat arbitrajul si a zis ca in conditiile astea sigur se va ajunge ca in 2007, cand Ionel Ganea a luat de gat un arbitru.  Steaua obtine pana la urma 3 puncte importante, iar urmatorul meci din campionat, derby-ul cu dinamo se anunta unul foarte incins. Echipa antrenata de Ilie Stan are de disputat si un meci in Europa League, impotriva celor de la Schalke, meci din care trebuie sa obtina puncte pentru a spera la calificarea in primavara Europeana.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu