luni, 21 noiembrie 2011

Rezultate din Liga 1 Romania, Steaua, Dinamo, Cluj, Otelul

    Derby-ul din aceasta etapa s-a terminat pentru victoria clujenilor :-) Formatia CFR s-a impus pe teren propriu in fata celor de la Universitatea, cu scorul de 3-1, dupa un meci bun facut de ambele echipe. U. Cluj obtinuse ultimele rezultate favorabile impotriva celor de la CFR in sezonul 1971-1972, atunci cand au invins si pe teren propriu si in deplasare. CFR este momentan pe locul 2 in Liga 1 si spera sa devina campioana de iarna deoarece mai are 4 puncte pana la lider. 


    Dinamo a reusit o victorie chinuita impotriva nou promovatilor de la Vointa Sibiu, 1-0.  Totusi, cele 3 puncte castigate sunt suficiente si cele mai importante pentru a ramane lider. Desi meciul a inceput cu multe ocazii pentru Dinamo, s-a dovedit mai greu decat s-a crezut pentru "caini".

Ceahlaul 1 - 0 Steaua Bucuresti
     Ceahlaul Piatra Neamt a reusit aseara sa produca surpriza si a invins Steaua cu un gol spectaculos marcat de I.D. Stana peste portarul ros-albastrilor. Meciul nu a fost unul spectaculos, nemtenii nu au avut foarte multe ocazii, iar Steaua a ratat foarte mult mai ales prin fratii Costea, care nu au iesit foarte bine in ochii patronului si a suporterilor. Steaua ramane cu doar 22 puncte acumulate.....in timp ce nou promovata Ceahlaul strange 19 puncte, cu 3 mai putin decat Steaua, candidata cel putin teoretic la titlu.




         Alte rezultate din Liga 1:
   Petrolul Ploiesti - Targu Mures 0-1
  Otelul Galati - Sportul Studentesc 1-0
  FC Brasov - Mioveni 4-0
  Fc Vaslui - Pandurii 3-2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu