joi, 24 noiembrie 2011

Rezultate Champions League, matchday 5

Etapa 5 din faza Grupelor a Ligii Campionilor, a fost una spectaculoasa, cu multe goluri.
 * Zenit - APOEL 0-0
   Dupa cum au promis de la inceput ca se vor tine de cuvant, cei de la APOEL Nicosia au reusit surpriza, chiar mai repede decat se asteptau, asta pentru ca s-au calificat deja in primavara europeana, inca din etapa 5. Este o calficare istorica pentru ciprioti. Echipa s-a a facut in aceasta etapa 0-0 cu Zenit (in Rusia). Meciul a fost intrerupt la un moment dat cand rusii au incendiat terenul cu fumigene.
 * Leverkusen - Chelsea 2-1 Nemtii resusesc o victorie impotriva lui Chelsea, in urma careia Chelsea risca sa ajunga doar in Europa League. Drogba a ajuns la al 34-lea gol in Liga Campionilor (nu a mai inscris de anul trecut impotriva echipei Manchester United).
 * Valencia - Genk 7-0  Echipa spaniola reuseste scorul anului, inscriind de 7 ori in poarta celor de la Genk (campioana Belgiei).
* Marseille - Olympiakos 0-1 (gol inscris de Fetfatzidis in minutul 82). Cele doua echipe joaca meciul viitor in speranta calificarii in primavara europeana, ele find la o diferenta de 1 punct in clasament.
 * Aresenal - Dortmund 2-1 Englezii de la Arsenal sunt calificati in optimi dupa acest rezultat.
 * Sahtior - Porto 0-2 Echipa antrenata de Lucescu nu mai are nici o sansa, fiind eliminata din competitie, dupa acest rezultat (R. Rat a marcat un autogol in min. 90).
 * Bate Borisov - Viktoia Plzen 0-1 Prima victorie obtinuta de Plzen. Ca sa se califice mai departe, Bate Borisov nu mai are sanse decat daca castiga meciul urmator, in timp ce V. Plzen nu trebuie sa castige.
 * Milan - Barcelona 2-3 Ibrahimovic, van Bommel si Zambrotta au luptat impotriva fostei echipe, dar in zadar....



 * Bayern Munchen - Villareal 3-1 Si astfel Villareal nu reuseste sa obtina nici un punt pana acum in grupele Ligii.
 * Napoli - Manchester City 2-1 Echipa engleza risca sa ajunga doar in Europa League. Balloteli a reusit sa inscrie, Cavani a reusit o dubla.
 * CSKA Moscova - Lille 0-2 , amandoua echipe au 5 puncte si lupta in continuare in speranta calificarii in optimi.
 * Trabzonspor - Inter 1-1, Inter e deja calificata iar turcii lupta cu CSKA si Lille pentru un loc secund in grupa. (Chivu a iesit in evidenta printr-un cartonas galben in min. 11).
 * Manchester United - Benfica 2-2 Englezii risca sa ajunga si ei in Europa League.
 * Otelul Galati - Basel 2-3 Romanii nu reusesc sa obtina nici un punt in cele 5 etape. Basel spera la optimi.
 * Lyon - Ajax Amsterdam 0-0 Francezii de la Lyon nu reusesc victoria impotriva celor de la Ajax si nu prea mai au sanse sa ajunga in optimi.
* Real Madrid - Dinamo Zagreb 6-2 Benzema a deschis scorul inca din minutul 2.  Realul a jucat cu multe rezerve.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu