joi, 3 noiembrie 2011

Rezultate Champions League 02.11.2011


       Seara trecuta s-au marcat nu mai putin de 21 de goluri
Real Madrid singura calificata in optimi, in timp ce Villareal, Otelul si Dinamo Zagreb au iesit din carti pentru optimi.
Cristiano Ronaldo a reusit sa inscrie de 101 ori pentru echipa spaniola.



Grupa A
Bayern 3 – 2 Napoli
Un alt derby din aceasta etapa s-a terminat in favoarea nemtilor, cei de la Napoli nu au reusit sa schimbe statisticile acestei intalniri…..toate inclinau spre Bayern. Amandoua echipe au terminat cu un om in minus. Cel mai bun jucator de la Bayern a fost Mario Gomez care a marcat in min. 17, 23 si 42 (toate in prima repriza). Replica italienilor a venit prin dubla lui Federico Fernandez.

In celalalt meci din grupa, Manchester City s-a impus pe terenul lui Villareal cu scorul de 3-0. Jucatorul Yaya Toure a marcat in min. 30 si 72, iar Mario Balotelli a marcat din penalty in min. 45. (C. Pantilimon a fost doar rezerva)
Bayern Munchen conduce grupa A cu 10 puncte, urmata de Manchester City cu 7 puncte.


Grupa B
Inter Milan are 3 victorii consecutive in Champions League dupa ce a castigat cu 2-1 in fata francezilor de la Lille. Echipa italiana a deschis scorul in min. 18, prin Walter Samuel, apoi Diego Milito a dublat avantajul in min. 65. Brazilianul Tulio de Melo a reusit sa reduca din diferenta in min. 83.

In celalalt meci al partidei, intre Trabzonspor si CSKA Moscova, scorul a ramas alb, 0-0,.
Inter Milan conduce grupa cu 9 puncte, urmata de CSKA si Trabzonspor (5 pcte), echipa Lille fiind pe ultimul loc, avand doar 2 pcte.


Grupa C

     Manchester United a reusit acelasi scor impotriva celor de la Otelul Galati, (2-0), la fel ca in partida din Romania.  Desi romanii au fost curajosi pe teren, nu au reusit sa obtina nici un punct, si raman pe ultimul loc in grupa. Echipa Otelul mai are doar sanse matematice pentru locul 3.
Pentru Manchester United au inscris Valencia (min. 8), si Wayne Rooney (min. 87) iar echipa engleza mai are nevoie de un rezultat victorios pentru a-si asigura calificarea.

In celalalt meci al grupei, Basel reuseste (surprinzator) sa obtina un punct pe terenul celor de la Benfica, chiar daca in meciul tur au pierdut pe teren propriu cu 2-0. Rodrigo a deschis scorul (min. 4) pentru gazde, iar elvetienii au egalat prin reusita lui Huggel (min. 64). Astfel Benfica pierde ocazia de a-si asigura calificarea. 

Grupa D

C. Ronaldo a reusit cel de-al 101-lea gol pentru madrileni, si i-a asiguart calificarea Realului dupa 2-0 cu Lyon. Cristiano Ronaldo a marcat in min. 24 si a transformat un penalty in min. 69.
In cealalta partida, Ajax Amsterdam a invins cu 4-0 formatia Dinamo Zagreb. Golurile au fost inscrise de van der Wiel (min. 20), Sulejmani (min. 25), De Jong (min. 65), si Lodeiro (min. 90). Real Madrid se afla in fruntea clasamentului cu 12 puncte, Ajax pe 2 (7 puncte) urmata de Lyon (4 puncte) si Dinamo Zagreb (0 puncte).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu