luni, 14 noiembrie 2011

Meciuri amicale internationale, Germania. Olanda, Romania, Franta

      In data de 15 noiembrie, cand se joaca meciurile din retur pentru barajul Campionatului European din 2012, se vor disputa unele meciuri amicale, printre care un amical de lux, Germania - Olanda.
* La ora 21.30 Grecia - Romania, meci transmis de postul de televiziune national, TVR 1.
Romania vine dupa o infrangere cu Belgia, si Piturca vrea sa demonstreze ca nu a convocat acest lot pentru 2 infrangeri consecutive. Daca se va incheia meciul la egalitate, sigur selectionerul roman va spune ca au scos maxim ce se putea din aceste 2 partide :-)

* La ora 21.45, Germania - Olanda este transmis pe Sport1. Este un alt amical de lux in care se intalnesc 2 dintre principalelel favoritele la castigarea Campionatul European. Amandoua echipe vin dupa o remiza, Olanda a facut remiza alba cu Elvetia, Germania a scos doar un 3-3 cu Ucraina (dupa ce a fost condusa cu 3-1). 
Statisticile arata ca in ultimii 20 ani, celel doua reprezentative s-au intalnit de 7 ori, iar oladezii au avut 3 victorii in  timp ce nemtii au avut doar o victorie. Cu toate acestea, Germania este cotata ca favorita la casele de pariuri. 

* La ora 22.00 Anglia - Suedia pe programul Sport Klub.  In 1999 a avut loc ultima confruntare dintre cele doua echipe, atunci cand meciul s-a incheiat la egalitate. Suedia incearca o victorie pe Wembley, va reusi oare? 

* Tot la ora 22.00 avem parte de un alt meci amical intre Franta - Belgia, maci care poate fi urmarit pe Digi Sport 2. Amandoua echipe vin cu moralul ridicat, dupa cate o victorie, Franta dupa victoria impotriva echipei din SUA, iar Belgia dupa victoria impotriva Romaniei. Franta este deja calificata la turneul final, Belgia a pierdut lupa pentru locul 2 din grupa, impotriva Turciei. 

* Tot in 15 noiembrie se mai joaca:
     Slovenia - SUA
     Ucraina - Austria
     Denmark - Finland
     Luxemburg - Switzerland
     Poland - Hungary
     Italy - Uruguay
     Costa Rica - Spain

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu