marți, 22 noiembrie 2011

Champions League, derby-ul serii, meciuri televizate

                  Marti, 22 noiembrie, de joaca meciuri din etapa 5 a fazei grupelor.
      In Grupa A, se joaca derby-ul serii, Napoli - Manchester City, si Bayern - Villareal. Napoli spera la o victorie in fata engelzilor, si astfel sa se califice in defavoare celor de la Newcastle.
      In Grupa B avem TSKA Moscova - Lille, si Trazbonspor - Inter. Si aceasta grupa este interesanta. Transbonspor a castigat puncte chiar pe terenul lui Inter si spera intr-o calificare in primavara europeana. Meciul din Rusia, de la TSKA se disputa de la ora 19.00.
      In Grupa C, Otelul Galati primeste vizita celor de la Basel, in timp ce Manchester United intalneste Benfica pe teren prorpiu. Otelul Galati nu a reusit sa obtna nici macar un punct pana acum dar inca mai are sanse matematice si spera la o calificare in saisprezecimile Europa League. Manchester United are 8 puncte ca si Benfica, deci meciurile sunt toate cu miza. Meciul Otelul Galati - Basel este transmis in direct pe TVR 1 de la ora 21.45.
      In Grupa D se disputa meciul Real Madrid - Dinamo Zagreb, si meciul dintre Lyon - Ajax. Real Madrid este deja calificata iar Lyon si Ajax se bat pentru a prinde un loc spre calificare. Ajax are 7 puncte in timp ce francezii de la Lyon au doar 4 puncte in 4 etape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu