luni, 28 noiembrie 2011

Alte rezultate din Liga 1 Romania, Dinamo ramane lider

    Duminica s-au disputat alte meciuri din Liga 1 Romania, greselile de arbitraj nu au incetat sa apara, iar in aceasta etapa, grselile de arbitraj au influentat rezultatele la aproape toate meciurile.
   * Vointa Sibiu - CFR Cluj 0-1  Ardelenii de la CFR au avut noroc cu greseala arbitrului. Portarul CFR-ului a simulat (grosolan) un fault iar arbitrul a dictat lovitura indirecta din careul de 16 metri al Vointei Sibiu, iar Renan Garcia a inscris golul victoriei.  CFR urca astfel pe locul 2 in clasament.

   * Universitatea Cluj - Otelul Galati 1-1  Universitatea Cluj a obtinut un punct dupa egalarea din ultimul minut de joc, si astfel ardelenii sunt cu un punct peste Otelul in clasament. Otelul Galati a deschis scorul printr-un penalty obtinut in minutul 15, golul fiind inscris de L. Iorga.

   * CS Mioveni - Dinamo Bucuresti 0-1  Dinamo a obtinut victoria dupa un meci destul de slab, dar cele 3 puncte obtinute consolideaza pozitia de lider al Romaniei. Unicul gol al partidei a fost inscris de L. Rus, in munutul 29, dintr-un sut cu piciorul stang, al unui jucator declarat dreptaci. Tanarul a fost comparat cu Torje. In ultimele minute din joc, CS Mioveni a avut mai multe sanse de a egala, dar de fiecare data cainii s-au aparat. 

       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu